Avaleht

Oskar Luts

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Kapsapea" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor
1990 "Sügis " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Kirjandusliku alusteose autor
1976 "Suvi " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1969 "Kevade " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1960 "Metsamuinasjutt" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1927 "Noored kotkad " Mängufilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm