Avaleht

Virve Lunt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm II režissöör
1991 "Surmatants " Mängufilm II režissöör
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm II režissöör
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm II režissöör
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm II režissöör
1987 "Ringhoov" Tudengifilm II režissöör
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm II režissöör
1985 "Bande " Mängufilm II režissöör
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm II režissöör
1983 "Nipernaadi " Mängufilm II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm