Avaleht

Fil Vinokurov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Operaator
2014 "Chateau D'Ivre" Tudengifilm Helirežissöör
Valgusmeister
2014 "Noa" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Õnnelikud inimesed kunsti ei vaja" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Ootamatu" Tudengifilm Produtsendi assistent
2013 "Videokõne" Tudengifilm Režissöör
2012 "Maxim" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm