Avaleht

Katrin Pärn

Katrin Pärn

Näitleja Katrin Pärn on sündinud 20. mail 1977. aastal. Ta lõpetas 2000. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XIX lennu (kursuse juhendaja Ingo Normet). Aastal 2008 kaitses Katrin Pärn Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis magistrikraadi. Ta on elanud ja õppinud USAs, Uus-Meremaal ja Saksamaal Berliinis. Aastatel 2000–2008 töötas näitlejana teatris Vanemuine, seejärel tegutsenud Tartu Uues Teatris. Mänginud filmides ("Umbkotid", "Õnn tuleb magades" jm) ning teleseriaalides ("Kired", "Waba Riik", "Ühikarotid" jm).

Tema ema on näitleja Malle Pärn ning isa näitleja ja lavastaja Eino Baskin.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ode (Mehetapja)
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Hooldaja vanadekodus
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Maret
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Stsenarist
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Õpetaja
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Proua Kröösman
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Angeelika

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm