Avaleht

Raivo Lugima

Operaator Raivo Lugima sündis 17. juunil 1965 Tallinnas. Õppis Ed. Vilde nimelises Juuru Keskkoolis, seejärel G. Otsa nim. Tallinna Muusikakoolis erialal muusik, orkestri dirigent, muusikapedagoog. Täiendas end Eesti Televisiooni operaatorite koolitusel, Soome TV2 operaatoripraktikal. Võttis vabakuulajana osa Tallinna Pedagoogikaülikooli filmiosakonna õppetööst. Töötas ETV teleoperaatorina, Maurum operaator-režissöörina ja aastatel 1995 - 2014 Filmimees OÜ juhataja, operaatori, režissööri, produtsendina. Raivo Lugima suri 2. juulil 2014 raske haiguse tagajärjel.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Kasvamise aeg" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
Idee
2001 "Nagu Nool" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Põhjamaa metsade lapsed" Dokumentaalfilm Operaator
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Operaator
1995 "Eestimaa ja Liivimaa mõisad ning suguvõsad " Dokumentaalfilm Operaator
1995 "Jaanipäev Ingerimaal" Dokumentaalfilm Operaator
1995 "Ta-ram, ta-ram" Tudengifilm Operaator
1994 "Unenägu? " Mängufilm Operaator
1989 "Balti tee" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Alo Mattiisen Tšellosonaat" Muusikafilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm