Avaleht

Külli Loo

Külli Loo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Isake Dracula Eesti variant" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Aidake meil elada" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Kuidas elad, Virumaa?" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Lahkumine Borodinist" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Elutuli" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Direktor
1987 "Miks kukuvad tähed" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Sõprus avab võimalused" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Tauras-234D" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Ilmamuutus" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Imeline järv" Populaarteaduslik film Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm