Avaleht

Liisi Kõvasild

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "1944" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostümeerija
2012 "ANKH" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Üksik saar" Mängufilm Kunstniku assistent
Rekvisiitor
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Kostüümikunstniku assistent
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Kunstnik
Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm