Avaleht

Urve Sunni

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1971 "Putukate suvemängud" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1970 "Aatomik" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1970 "Aatomik ja jõmmid" Animafilm Foonikunstnik
1970 "Lumeveski" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1970 "Mis? Kes? Kus?" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1969 "Eesel, heeringas ja nõialuud" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1969 "Lindude ja loomade sõda" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1969 "Uhti, uhti uhkesti..." Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1968 "Ahvipoeg Fips" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1968 "Operaator Kõps kiviriigis" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm