Avaleht

Karolina Veetamm

Karolina Veetamm

Produtsent Karolina Veetamm on sündinud 11. septembril 1990. aastal. Ta lõpetas 2009. aastal Tallinna Kunstigümnaasiumi, õppis Tallinna Tehnikakõrgkoolis tekstiili erialal ja 2012–2018 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmi erialal. Täiendanud end mitmetel kursustel ja töötubades Dubais, Soomes ja Türgis. Tegutseb vabakutselise produtsendina.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Tegevprodutsent
2018 "Marta" Tudengifilm Produtsent
2018 "Omad" Mängufilm Produtsent
2017 "Elu kombinaadi keldris " Dokumentaalfilm Produtsent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Tootmiskoordinaator
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Tootmisjuht
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Tegevprodutsent
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Produtsent
2015 "Hall" Tudengifilm Produtsent
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm