Avaleht

Egle Beek

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lillepood" Teleseriaal Kaasprodutsent
Grimeerija
Tegevprodutsent
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Grimeerija
Tegevprodutsent
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Kaasprodutsent
Kunstnik
2015 "Bänd" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2015 "Elo" Mängufilm Grimeerija
2015 "Vandenõu" Tudengifilm Grimeerija
2015 "Varjudemaa" Teleseriaal Grimeerija
Tegevprodutsent
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Grimeerija
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Grimeerija
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm