Avaleht

Ragnar Uustal

Ragnar Uustal

Näitleja Ragnar Uustal on sündinud 8. novembril 1990. aastal. Ta on lõpetanud Saue Gümnaasiumi ning 2014. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXVI lennu (kursuse juhendaja Tiit Ojasoo). Aastatel 2014–2018 töötas näitlejana Teater NO99-s.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Turvamees
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Peedu
2015 "Krista lood" Teleseriaal
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Ants
2014 "Kaleidoskoop" Tudengifilm Kasper
2010 "Ühikarotid" Teleseriaal Neeme
2009 "The Door" Tudengifilm Sõber
2008 "Saladused" Teleseriaal

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm