Avaleht

Anatoli Zebin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Metsa taastamisraie" Muud liigitused Stsenarist
1985 "Avariide ennetamine põllumajandustranspordis" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1985 "Forellikasvatus kalurikolhoosis Baltika" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1981 "Lennuki parda-kontrollseadmed" Muud liigitused Stsenarist
1981 "Söödasegistid" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1980 "Seal, kus toodeti turvast" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1980 "Tõuemiste pidamine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1978 "Energeetikateenistus põllumajanduses" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1977 "Sõiduauto "Žiguli" konstruktsioonilised erinevused ja tehniline teenindamine" Muud liigitused Stsenarist
1976 "Freespeenardi KGF-2,8" Muud liigitused Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm