Avaleht

Tiit Lilleorg

Tiit Lilleorg

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Peeter Remmelgas
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Anton
2009 "Buratino" Mängufilm Professor Kantemir
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Vanaisa
2007 "Sügisball " Mängufilm Juuksurisalongi klient
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Rekvisiitor Sass
2005 "Tuul" Tudengifilm Külaline
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Mehed roostikus
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Konfident Kapital töötaja
2001 "Heinaloom" Mängufilm Mesinik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm