Avaleht

Grete-Liisa Sihver

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helioperaatori assistent
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Helimonteerija
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Helirežissöör
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Helioperaatori assistent
Helimonteerija
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Meieküla Lood" Tudengifilm Helioperaator
2015 "Pilk" Tudengifilm Helioperaator
2014 "Kaasaegne ooper" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Mahlakuningas" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm