Avaleht

Renee Altrov

Renee Altrov

Fotograaf Renee Altrov on sündinud 8. augustil 1985. aastal. Õppis Tartu kõrgemas kunstikoolis. Tema tööd on ilmunud näiteks väljaandeis The New York Times, Brèves (Prantsusmaa), Eclectic (Venemaa). Ta on töötanud ka Google’i heaks. Altrovi Müürilehele (märts 2014) tehtud president Toomas Hendrik Ilvese portree tunnistati 2014. aasta parimaks portreefotoks.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Fotograaf
2016 "Bodom" Mängufilm Fotograaf
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Fotograaf
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Fotograaf
2015 "1944" Mängufilm Fotograaf
2015 "Vehkleja" Mängufilm Fotograaf
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Fotograaf
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Fotograaf
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm