Avaleht

Kärt Tammjärv

Kärt Tammjärv

Näitleja Kärt Tammjärv on sündinud 11. juunil 1991. aastal Tallinnas. Ta lõpetas aastal 2010 Pelgulinna Gümnaasiumi, lisaks on ta õppinud Tallinna Muusikakoolis kitarri ja Arsise Kellade Koolis kellamängu. Aastal 2014 lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 26. lennu, samast aastast töötab Vanemuise teatris draamanäitlejana.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Teele
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Koolitüdruk 1
2015 "Elo" Mängufilm Helena
2014 "Kaleidoskoop" Tudengifilm Hanna
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Johannese õde Kreete
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Kreete
2014 "Terror" Tudengifilm Kerli
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Loviisa
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Johanna
2012 "Pealt kullakarvaline" Tudengifilm Tüdruk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm