Avaleht

Ines Heibre

vaata ka Carmen-Ines Heibre ja Ines-Carmen Heibre

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1984 "Kadriorg" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Lööme lugu lustipilli" Muusikafilm Direktor
1982 "Külaskäik Asklepiose juurde" Dokumentaalfilm Administraator
1982 "Kutse sõprusringi" Muusikafilm Administraator
1982 "Musta katuse all" Telemängufilm Direktor
1979 "Mees ja mänd" Telemängufilm Vanemadministraator
1979 "Ühes peres" Dokumentaalfilm Vanemadministraator
1978 "Laulab Mati Palm" Muusikafilm Administraator
1978 "Sooleib" Dokumentaalfilm Direktor
1978 "Tallinna mosaiik" Populaarteaduslik film Vanemadministraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm