Avaleht

Carlos Eduardo Lesmes Lopéz

Carlos Eduardo Lesmes Lopéz

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Üht kaotust igavesti kandsin (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Portugal " Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Esimene kevad" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Sangarid " Mängufilm Operaatori II assistent
2015 "Äralend" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Elas kord" Tudengifilm Värvimääraja
2015 "Elo" Mängufilm Turuline
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Ootamatu" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm