Avaleht

Johannes Liiva

Johannes Liiva

vaata ka Juhan Liiva

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1974 "Punane viiul " Mängufilm Direktori asetäitja
1973 "Ukuaru " Mängufilm Direktori asetäitja
1969 "Gladiaator " Mängufilm Direktori asetäitja
1967 "Viini postmark " Mängufilm Vanemadministraator
1965 "Laul, ava tiivad" Dokumentaalfilm Direktor
1963 "Jäljed " Mängufilm Vanemadministraator
1962 "Jääminek " Mängufilm Vanemadministraator
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Vanemadministraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm