Avaleht

Aita Levoll

Aita Levoll

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Grimeerija
1993 "Suflöör " Mängufilm Grimeerija Grimeerija
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Juuksur
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Grimeerija
1990 "Sügis " Mängufilm Grimeerija
1989 "Mardipäev " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1989 "Pahupidi" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1987 "Metsluiged" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm