Avaleht

Karl Levoll

Karl Levoll

Karl Levoll sündis 13. mail 1929, suri 5. mail 1994.

1956–90 töötas ta Tallinnfilmis filmidirektorina.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Direktor
1993 "Suflöör " Mängufilm Direktor Teatrikülaline
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Direktor Fotograaf Rootsis
1991 "Surmatants " Mängufilm Direktor
Administraator
1989 "Äratus " Mängufilm Direktor
1989 "Pahupidi" Mängufilm Direktor
1988 "Nõid " Mängufilm Direktor
1987 "Metsluiged" Mängufilm Direktor
1986 "Majaaluste keldrite kohandamine varjendeiks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Toimetaja
1985 "Liikumine ja lapsed" Populaarteaduslik film Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm