Avaleht

Arian Levin

Arian Levin kirjutab muusikat liikuvatele piltidele. Tema muusika ulatub orkestrist elektrooniliste atmosfäärideni, mida võib kuulda filmides, televisioonis, reklaamides ja teatris. Kõige paremini iseloomustab tema loomingut hübriidmuusika, mis viib traditsioonilise muusikakirjutamise kokku elektrooniliste helidega. Pärast elektroonilise muusika kompositsiooni eriala lõpetamist Eesti Muusikaakadeemias jätkas Arian õpinguid Balti Filmi ja Meediakoolis, kus omandas filmikunsti magistrikraadi. Täna loob Arian muusikat ja mängib bassi glämmrokk- ja hiphop-puntides. Lisaks tegutseb ta helilooja ja helirežissöörina ning õpetab muusikakoolis.  

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Helilooja
2019 "Mehed" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Helilooja
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Alberti leiutamine" Dokumentaalfilm Helilooja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Helilooja
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Helilooja
2016 "Mausoleum" Mängufilm Poomioperaator
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm