Avaleht

Evelin Võigemast

Evelin Võigemast

Vt ka Evelin Pang

Näitleja Evelin Võigemast (sünninimi Pang) on sündinud 22. mail 1980. aastal Tallinnas. Ta on õppinud Tallinna 21. Keskkoolis, lõpetanud Tallinna 49. Keskkooli (praegune Tallinna Arte Gümnaasium) ja Tallinna Lastemuusikakooli klaveri erialal. 1998–2002 õppis ta Eesti Muusikaakadeemia kõrgemas lavakunstikoolis, mille XX lennu lõpetas 2002. aastal (kursuse juhendaja Elmo Nüganen). Samast aastast töötab Tallinna Linnateatris näitlejana.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Lotte (hääl)
2018 "Pank " Telemängufilm Ülle Tamm
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Naine
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Marian
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Reet Haljandi
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm
2013 "Süütu" Tudengifilm Ema
2012 "Deemonid" Mängufilm Evelyn
2012 "Tasuja" Tudengifilm Anneli Õissaar
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Lotte (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm