Avaleht

Rauno Viltrop

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Lowlifer" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Helioperaator
2013 "Sireenid" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2013 "Viimane buss" Tudengifilm Helioperaator
2012 "Elukunst" Tudengifilm Helirežissöör
Helimonteerija
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Helioperaator
2012 "Komöödia Kuningas" Tudengifilm Helirežissöör
2012 "Mälestus armastusest" Tudengifilm Waiter

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm