Avaleht

Ines Aru

Ines Aru

näitjeja (vaata ka Ines Parker)

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pärandus" Tudengifilm Marta
2018 "Elu hammasratastel" Mängufilm
2018 "Pank " Teleseriaal
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Murelik pensionär/Pahane kodanik
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Matuseline
2006 "Ruudi " Mängufilm Metsa Aino
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Leida Loor
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm (hääl)
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal majahoidja
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Munamemm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm