Avaleht

Ines Aru

Ines Aru

näitjeja (vaata ka Ines Parker)

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Elu hammasratastel" Mängufilm
2018 "Pank " Teleseriaal
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Murelik pensionär/Pahane kodanik
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Matuseline
2006 "Ruudi " Mängufilm Metsa Aino
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Leida Loor
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm (hääl)
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal majahoidja
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Munamemm
1993 "Kapsapea" Animafilm Saamueli eit (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm