Avaleht

Tõnis Lepik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilm II operaator
2012 "Alati on alati" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2008 "Surmaretk" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2006 "Me räägime alkoholist" Populaarteaduslik film Operaator
2002 "Pro Patria ad Astra" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Uuesti elus" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Inimene kadus" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Kõue Liisu lood" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1999 "Metskuninganna" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
1999 "Mimikri" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Pigilinnud" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Operaator
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) II jagu " Mängufilm Operaator
1991 "Ankur " Mängufilm Operaator
1991 "Rist" Mängufilm Operaator
1991 "Vaarao lapsed" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Operaator
1990 "Kondajad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1990 "Šurale" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Cogito, ergo sum" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Kõik inimese heaks, kõik inimese õnne nimel " Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Minu Virumaa" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm II operaator
1988 "Vernanda" Mängufilm II operaator
1987 "Mees paadis" Amatöörfilm Operaator
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Operaator
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Operaator
1987 "Oktoober Kaunispe sadamas" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Vaatleja " Mängufilm II operaator
1986 "Lumised rajad" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm