Avaleht

Andres Lepik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vee peal (tootmises)" Mängufilm
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Külamees 2
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Pastor
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Jaan Poska
2018 "Hölma all" Mängufilm Kalev
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Parun
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ivvan (Mehetapja)
2017 "Merivälja" Teleseriaal Julius
2016 "Teesklejad" Mängufilm Naabrimees
2015 "Vehkleja" Mängufilm Õpetaja
2012 "Alpimaja" Teleseriaal doktor Ivask
2012 "Deemonid" Mängufilm Võitja
2012 "Gracias a la Vida" Tudengifilm Roland Zagreus
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Ruudi
1992 "Daam autos " Mängufilm Arst
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Ants
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Tarmo Kivi
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Taavet Aniluik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm