Avaleht

Andres Lepasar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Metsa poole" Dokumentaalfilm Režissöör
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Värvimääraja
2012 "Pöide, vaikiv tunnistaja" Dokumentaalfilm Režissöör
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Monteerija
2006 "Mehed unustatud armeest" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Äraoldud päevade summa" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Igavene reliikvia" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Nikolai Kormašov ja vene ikoon" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm