Avaleht

Avo Kokmann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2014 "Heinz Valk" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Monteerija
Heli järeltöötlus
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2012 "Mängime Pärti" Dokumentaalfilm Tehnik
2012 "Proovime Pärti" Dokumentaalfilm Tehnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Konsultant
2010 "Üheksavägised" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm