Avaleht

Anu Lensment

Anu Lensment

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Sangarid " Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "Keeris" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2013 "Kertu" Mängufilm Kostüümikunstnik
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm