Avaleht

Janno-Hans Arro

Operaator ja produtsent Janno-Hans Arro sündis 16.augustil 1976 Tallinnas. Lõpetas 1995 Tallinna 8. Keskkooli (biograafia täiendamisel).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Produtsent
Monteerija
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Produtsent
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Operaator
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Operaator
2005 "August 1991" Telemängufilm Operaator
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Operaator
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Operaator
2005 "Teine" Mängufilm
Muusikafilm
Operaator
2001 "Õhupallide ajalugu" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm