Avaleht

Tõnis Leht

Režissöör, operaator, produtsent Tõnis Leht on sündinud 20. juunil 1980 Tartus. Hariduse saanud Tartu Miina Härma Gümnaasiumis. 2002.a lõpetas Tartu Ülikooli politoloogia erialal, 2003. a astus Tartu Ülikooli politoloogia eriala magisriõppesse. Töötanud aastatel 2001-2005 Riigikantseleis nõunikuna. 2003. a alates seotud filmitootmisfirmaga Õ-Fraktsioon.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Toimetaja
2012 "Allveelennud" Mängufilm Stsenarist
2012 "Kastis" Mängufilm Kaasprodutsent
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Produtsent
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Administraator Rüütel
2005 "Malev " Mängufilm Stsenarist
Kaasprodutsent
Vesse küdi, sukelkubjas
2003 "Jäätants" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2003 "Raisakotkad" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2003 "Suvevärvid" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2003 "Tõprad" Tudengifilm Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm