Avaleht

Roman Neso Laupmaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Kaskadöör
Eriefektid
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kaskadöör
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Kaskadöör
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kaskadöör
2018 "Kala" Mängufilm Kaskadöör
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Kaskadöör
2016 "Bodom" Mängufilm Kaskadöör
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kaskadöör
2010 "Phobos " Mängufilm Kaskadöör
2009 "Vasha " Mängufilm Kaskadöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm