Avaleht

Roman Neso Laupmaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv (tootmises)" Mängufilm Kaskadöör
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Kaskadöör
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kaskadöör
2018 "Kala" Mängufilm Kaskadöör
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Kaskadöör
2016 "Bodom" Mängufilm Kaskadöör
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kaskadöör
2010 "Phobos " Mängufilm Kaskadöör
2009 "Vasha " Mängufilm Kaskadöör
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Kaskadöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm