Avaleht

Liis Lindmaa

Liis Lindmaa

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Alo" Teleseriaal Režissööri II assistent
2018 "Floidum" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2018 "Pank " Teleseriaal Pille
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Ester
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Agent Lindmaa
2015 "Takso" Teleseriaal Noor ema
2014 "A ja B" Teleseriaal Friida
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Riina
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal
2013 "Free Range" Mängufilm Sõber

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm