Avaleht

Valter Nõmm

Valter Nõmm on sündinud 18. oktoobril 1982. Õppinud Tallinna Sidekoolis. Töötanud eri telekanalites monteerijana.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Oma silm on kuningas" Dokumentaalfilm Helilooja
Monteerija
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Monteerija
2015 "Impromptu" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Aasta isa" Tudengifilm Monteerija
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Valikud. Minu lugu" Tudengifilm Monteerija
2012 "Hambad" Tudengifilm Monteerija
2012 "Zahir - Maailma äärel" Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm