Avaleht

Lembit Lauri

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Eesti Post 75" Dokumentaalfilm Diktor
1993 "Filateelianäitus Mare Balticum 93 " Dokumentaalfilm Diktor
1992 "Diplomaadi saatus" Dokumentaalfilm Stsenarist
Diktor
1990 "Eesti laskmissport. Meisterlaskur Kaarel Kübar" Filmikroonika Stsenarist
1988 "Kuidas me olümpial käisime" Filmikroonika Diktor
Teksti autor
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Stsenarist
1988 "Üks hetk" Filmikroonika Teksti autor
Diktor
1986 "Jõud 40" Filmikroonika Teksti autor
1985 "Eesti NSV delegatsiooni ärasaatmine XII ülemaailmsele noorsoo- ja üliõpilasfestivalile Moskvas" Filmikroonika Teksti autor
1985 "Eesti NSV päev NSV Liidu Välisministeeriumi Pressikeskuses Moskvas" Filmikroonika Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm