Avaleht

Triinu Keedus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Tootmisjuhi abi
2018 "Enam kui elu " Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2018 "Kala" Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2018 "Portugal " Mängufilm Produtsendi assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Tootmisassistent
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Tootmisassistent
2017 "Pihtimus" Mängufilm Tootmisassistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm