Avaleht

Ingrid Laos

Ingrid Laos

vaata ka Ingrid Viirsaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Püha mägi" Tudengifilm Heli järeltöötlus
1999 "AA ravi" Tudengifilm Helimonteerija
1999 "Lurjus " Mängufilm Helimonteerija
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Helimonteerija
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Helimonteerija
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Monteerija
1994 "Eestlaste elu" Dokumentaalfilm Monteerija
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Monteerija assistent
1993 "Vabaduse eest" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Monteerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm