Avaleht

Karin Tetsmann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Rekvisiitor
Kunstniku assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Rekvisiitor
2017 "November " Mängufilm Rekvisiitor
Kunstniku assistent
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Rekvisiitor
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Rekvisiitor
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kunstniku assistent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Free Range" Mängufilm Kunstniku assistent
2013 "Kertu" Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm