Avaleht

Sandra Üksküla-Uusberg

Sandra  Üksküla-Uusberg

Näitleja Sandra Uusberg on sündinud 24. aprillil 1986. aastal. Ta lõpetas 2010. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXIV lennu (kursuse juhendaja Hendrik Toompere jr) näitleja erialal ja töötab samast aastast Tallinna Linnateatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Juuksur Sandra
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Helmi
Helmi ema
2011 "Idioot" Mängufilm Adelaida
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm (hääl)
2010 "Hingelt ära" Tudengifilm Kadri

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm