Avaleht

Andres Arnover

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1979 "Oma kodu" Dokumentaalfilm Toimetaja
1978 "Ülemeremaal " Dokumentaalfilm Stsenarist
1967 "Jo-le-mi" Populaarteaduslik film Direktor
1967 "Pill oll' helle" Dokumentaalfilm Direktor
1967 "Vendluspäevad" Dokumentaalfilm Direktor
1966 "Balti soojuselektrijaam" Filmikroonika Administraator
1966 "Filmistuudios Tallinnfilm" Filmikroonika Administraator
1966 "Kevadnäitusel" Filmikroonika Administraator
1966 "NSV Liidu meistrivõistlused maadluses" Filmikroonika Administraator
1966 "Protestimiiting" Filmikroonika Vanemadministraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm