Avaleht

Silvia Laidla

Silvia Laidla

teatri- ja filminäitleja

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Vanadekodu juhataja
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Naaber
1981 "Karge meri " Mängufilm Katrina ema
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Tereza
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Viia
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Hoorahakatus
1969 "Kevade " Mängufilm Köögi-Liisa
1968 "Tädi Rose" Telemängufilm Nukuke
1965 "Kakskümmend lehekülge" Dokumentaalfilm Diktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm