Avaleht

Paul Laasik

Paul Laasik

Näitleja Paul Laasik on sündinud 29. juulil 1949. aastal Idrinski rajoonis, Krasnojarski krais kulakluse kui klassivaenlase likvideerimise süüdistusega väljasaadetute perekonnas. Ta lõpetas 1968. aastal Loksa Keskkooli ja 1972. aastal Tallinna Riikliku Konservatooriumi (praegune Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia) lavakunstikateedri 5. lennu. Laasik töötas aastatel 1972–1996 Noorsooteatris (praegune Linnateater) näitlejana, seejärel on ta olnud vabakutseline näitleja. Lisaks teatritööle on ta mänginud mitmetes filmides, telelavastustes ja seriaalides. Paul Laasik kuulub oma kodukoha arendamisele pühendunud MTÜ Kolgaküla Seltsi juhatusse.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Elektrik Eini
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Eesti kodanik
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal
2015 "Vehkleja" Mängufilm Lapsevanem koosolekul
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Korraldaja metsas
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Rene
2012 "Üksik saar" Mängufilm
2010 "ENSV" Teleseriaal seltsimees Endel Võsa
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Leszek
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm 2. taksojuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm