Avaleht

Tõnis Tallermaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Ehitaja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Ehitusmeister
2018 "Omad" Mängufilm Ehitusmeister
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Dekoraator
Ehitaja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Ehitaja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Ehitaja
2017 "November " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Dekoraator
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm