Avaleht

Andri Peetso

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Afgaan" Tudengifilm Operaator
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Produtsent
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Operaatori assistent
2015 "Ühine tuli" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Chateau D'Ivre" Tudengifilm Produtsent
Operaator
2014 "Fotokapsel" Tudengifilm Operaator
Helioperaator
Värvimääraja
2014 "Hiis" Tudengifilm Eriefektid
2014 "Töömesilased" Tudengifilm Operaator
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Kärumees
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm