Avaleht

Erika Laansalu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Sangarid " Mängufilm Tootmisjuht
2015 "1944" Mängufilm Tegevprodutsent
2012 "Üksik saar" Mängufilm Tegevprodutsent
2010 "Phobos " Mängufilm Kaasprodutsent
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Tootmisjuht
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Tootmisjuht
2007 "Sügisball " Mängufilm Tegevprodutsent
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Tegevprodutsent
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Tootmisjuht
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Tootmisjuht
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Tootmisjuht
1998 "Georgica " Mängufilm Tootmisjuht
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Direktor
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Direktor
1992 "Balti armastuslood: Regina ja Sergei. Läti suvi 1991" Mängufilm Tootmisjuht
1992 "Balti armastuslood: Vytautas ja Juozas. Leedu sügis 1991" Mängufilm Tootmisjuht
1992 "Daam autos " Mängufilm Direktor
Produtsendi assistent
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Direktor
1990 "Teenijanna" Mängufilm Direktor
1989 "Mardipäev " Mängufilm Direktor
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Direktor
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Direktor
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Direktor
1988 "Vernanda" Mängufilm Administraator
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Direktor
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Direktor
1987 "Ringhoov" Tudengifilm Direktor
1985 "Puud olid... " Mängufilm Administraator
Direktori asetäitja
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Administraator
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Administraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm