Avaleht

Margus Raid

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Režissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Köök" Teleseriaal Režissöör
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Režissöör
2013 "Viimane buss" Tudengifilm Sõber
2012 "Ellawood" Tudengifilm Nats
2012 "Fundamentum" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Preester
2012 "Küpsis" Tudengifilm Režissöör
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Režissööri I assistent Karell Kinte
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
2012 "Renessanss" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm
2011 "Põhja" Tudengifilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm