Avaleht

Margus Raid

Margus Raid

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Režissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Köök" Teleseriaal Režissöör
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Režissöör
2013 "Viimane buss" Tudengifilm Sõber
2012 "Ellawood" Tudengifilm Nats
2012 "Fundamentum" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Preester
2012 "Küpsis" Tudengifilm Režissöör
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Režissööri I assistent Karell Kinte

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm