Avaleht

Jaak Prints

Jaak Prints

Näitleja, lavastaja, saatejuht ja sporditegelane Jaak Prints (2003. aastani Jaak Teppart) on sündinud 7. mail 1981 Tallinnas. Tema vanemad Sulev Teppart ja Anu Lamp on näitlejad. Näitleja sai hiljem ka tema nooremast vennast Tõnn Lambist. Jaak lõpetas 1999. aastal Tallinna Inglise Kolledži ja jätkas esialgu õpinguid Tartu Ülikoolis eesti filoloogia erialal. 2000. aastal sooritas ta sisseastumiseksamid Eesti Muusikaakadeemia Kõrgemasse Lavakunstikooli, kus asus õppima Ingo Normeti juhendataval kursusel, lõpetades lavakunstikooli XXI lennu 2004. aastal. Aastatel 2013–2014 täiendas ta ennast Peterburi Riiklikus Teatriakadeemias Lev Erenburgi käe all. Printsi esimeseks töökohaks oli Tartu teater Vanemuine, kust ta siirdus juba aasta hiljem, sügisel ...

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Timo (Vari)
2016 "Ema" Mängufilm Andres
2015 "1944" Mängufilm Autojuht Richard Pastak
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Politseinik Kuul
2015 "Vehkleja" Mängufilm Direktori abi
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Jaak
2012 "Päikese poole" Teleseriaal Andres
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm (hääl)
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Nõunik/Juhe
2008 "Soovide puu " Mängufilm Mees büroos

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm